Gevelrenovatie
Een goede indruk De gevel van je woning is je visitekaartje. Het is dus belangrijk om hem perfect in orde te houden. Bij Pieter Piens zijn we gespecialiseerd in gevelrenovatie. Ervaren vaklui werken met de nieuwste technieken om van je gevel een echt plaatje te maken. Zonder compromissen en met een hoogwaardige afwerking.
onze specialiteiten
Uitslijpen van voegen Is je gevel aan een opfrisbeurt toe. We slijpen de bestaande voegen manueel uit en hakken de resten vervolgens pneumatisch uit. Na een gevelreiniging hervoegen we in de kleur van je keuze. Met een nabehandeling met gydrofugegel is je vernieuwde gevel minstens 18 jaar beschermd tegen de weersinvloeden. Gevelreiniging Na een grondige reiniging ziet je gevel er als nieuw uit. We reinigen: hydropneumatisch: met koud water of stoom verwijderen we algen, klimopresten en andere algemene vervuiling snel en uitvoering chemisch: na het aanbrengen van een reinigingspasta stomen we verf resten, lichte roetaanslag en zwaardere vervuiling af, ook bij delicate gevels met stralen: om graffiti en zware vervuiling te verwijderen gebruiken we zandstralen of waterstralen (afhankelijk van jouw gevel) Dakreiniging + coating Ga voor een mosvrij dak. Met biologisch afbreekbare producten ontmossen we elk daktype. Na de reiniging volgt een moswerende behandeling. Zo geniet je jarenlang van een proper dak. Hou je van een streepje kleur? Dan zijn ons coatings zeker een aanrader. Gevelbepleistering met of zonder isolatie Professioneel pleisterwerk is cruciaal voor de uitstraling van je gevel. Bovendien helpen we je bij de keuze van de geschikte isolatie en het aanvragen van je isolatiepremie. Crepi met isolatie Geef de isolatiewaarde van je woning een boost. Met een isolatiepremie van de overheid bovendien. Steenstrips met isolatie Betere isolatie in een klassiek jasje? Het kan, met steenstrips in alle kleuren en formaten én met een isolatiepremie. Algemene herstellingen, karweien en schouwrenovatie Moet er iets gebeuren aan je dak of kelder? Geen probleem. We zijn gespecialiseerd in alle herstellingswerken, tot liefst 28 meter hoog. Met dank aan onze moderne uitrusting.
Contacteer ons met je concrete vraag of probleem. We helpen je graag verder.
Weldenstraat 57 9700 Oudenaarde info@peterpiensrenovatie.be 0475.29 46 18 BTW BE0831 861 211 www.peterpiensrenovatie.be
Ons adres
Volg ons
Benieuwd naar onze laatste realisaties?
Algemene voorwaarden Privacy policy
Wil je op de hoogte blijven van onze laatste realisaties? Ga snel even naar onze facebook en Instagram pagina & volg ons!